Picnic paradise la Vergelegen Wine Estate

Atât vizitatorii locali, cât și cei internaționali care caută delicatese nemaipomenite de vară și vinuri fine se pot răsfăța acum în picnicurile de prestigiu de la Vergelegen Wine Estate din Somerset West. Vizitatorii dornici pot face din nou rezervări pentru a-și asigura locul la aclamatul Wine estate.Promoția curentă a moșiilor va fi derulată până la sfârșitul lunii aprilie, lăsând potențialii vizitatori cu mult timp pentru a-și rezerva locul. Celebrele picnicuri de lux sunt prezentate oaspeților în coșuri de răchită și sunt servite pe mese acoperite cu fețe de masă albe delicate. Mesele sunt umbrite de umbrele elegante și sunt situate în mijlocul unei păduri liniștite de camfor.

Ospitalitatea Operations Manager, Sue Steenkamp, la Vergelegen Wine Estate declară că Camphors și Grajduri restaurante la sediul sursa lor de ingrediente din ferma proprie și de la furnizori locali.

Meniul standard de picnic satisface o serie de diete diferite, cum ar fi opțiunile vegetariene, vegane și pentru copii. Meniul standard include un gazpacho de roșii amuse bouche, paté de ficat de rață de casă, piper prăjit și cremă de brânză și paté snoek tradițional afumat. Meniul principal constă din carne de casă, plus pui marinat în prune, ghimbir, ceapă de primăvară și coriandru; slănină, praz și quiche de cartofi; salată de butternut și năut, salată de castraveți și salată caprese. Meniul servește, de asemenea, brânzeturi din Africa de Sud cu gust de pere și biscuiți de casă. Meniul de desert constă dintr-o mousse de ciocolată neagră 70%, însoțită de cafea filtrantă. Vergelegen prezintă în plus vinurile sale de semnătură, pentru a se potrivi tuturor buzunarelor și gusturilor.

Meniul standard costă R330 / persoană, în timp ce opțiunile vegetariene și vegane costă R340/persoană. Picnicul pentru copii, care este disponibil pentru trei până la zece ani, costă R125/copil. Pentru a face o rezervare, trebuie să asigurați o rezervare cu cel puțin 24 de ore în avans.

Vergelegen este cunoscut nu numai pentru vinul și bucătăria fabuloasă, ci este descris ca o destinație cu mai multe straturi. Când vizitați Veregelegen Wine Estate, este recomandat ca oaspeții să-și petreacă timpul bucurându-se de numeroasele atracții ale fermei înainte de a se stabili la picnicuri. Alte activități disponibile oaspeților sunt degustări de vinuri la Centrul de degustare a vinului, un tur de mediu și 18 grădini rafinate împodobite cu o grădină regală de trandafiri alăturată pădurii de camfor.

Vergelegen Wine Estate este o destinație premiată care a câștigat recent două premii la prestigioasele premii 2022 Great wine Capitals Best Of Wine Tourism Awards. Proprietatea a obținut două victorii, una pentru peisajul și arhitectura sa, iar a doua pentru experiențele sale durabile în turismul vitivinicol.

Atât vizitatorii locali, cât și cei internaționali care caută delicatese nemaipomenite de vară și vinuri fine se pot răsfăța acum în picnicurile de prestigiu de la Vergelegen Wine Estate din Somerset West. Vizitatorii dornici pot face din nou rezervări pentru a-și asigura locul la aclamatul Wine estate.Promoția curentă a moșiilor va fi derulată până la…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.