Pași pentru a asigura securitatea înregistrărilor în compania dumneavoastră

Conform cercetărilor, volumul datelor de afaceri se dublează la fiecare 1,2 ani. Deci, atunci când aveți de-a face cu înregistrări și informații sensibile, una dintre prioritățile dvs. de top ar trebui să fie securitatea documentelor.

Amenințările de securitate pot veni sub diferite forme; incendiu, furt, inundații, scurgeri de informații și încălcări. Aceste amenințări de securitate sunt motivul pentru care ar trebui să vă asigurați că nu lăsați nicio piatră neîntoarsă în timp ce aplicați măsuri de securitate.

Diferite înregistrări au gradul lor de confidențialitate și sensibilitate; ele pot fi restricționate, protejate, interne sau publice, ceea ce înseamnă că vor necesita un nivel suplimentar de securitate.

Modalități de asigurare a securității înregistrărilor
Puteți păstra înregistrări digital și pe hârtie; ambele formulare necesită măsuri de securitate diferite.

Măsuri de securitate pentru înregistrările pe hârtie
Utilizarea spațiului de stocare blocat.

Depozitarea blocată este o metodă de modă veche, care este încă eficientă. Dacă doriți să păstrați documentul departe de ochii publicului, păstrați-l într-un dulap sub blocare. Deși un potențial hoț încă îl poate obține, înregistrarea este un obstacol.

Scapă de înregistrări.

O modalitate de a vă asigura documentele sensibile după utilizare este să scăpați de ele. Folosirea unui tocător de securitate este o alternativă mai bună la aruncarea acestuia în coșul de gunoi unde oricine poate pune mâna pe el, spune Mastershred.

Această metodă este ireversibilă, deci ar trebui să fiți sigur că nu veți avea nevoie de informații relevante înainte de a scăpa de ea.

Instalați Alarme De Securitate.

O alarmă de securitate poate preveni atât incendiu și efracție prin emiterea de semne de avertizare în caz de orice semn de pericol. Este ca dublarea securității stocării blocate. Această metodă de securitate poate proteja, de asemenea, documentele de unele dezastre naturale.

Implementați Măsuri De Securitate De Bază.

Unele măsuri de securitate de bază pe care nu trebuie să le treceți cu vederea:

Limitați accesul documentelor sensibile la doar câteva persoane de încredere
Folosiți camere de securitate și încuietori în camerele în care păstrați fișierele.
Asigurați clădirea în ansamblu.
Verificați periodic fișierele pentru a vă asigura că nu lipsește niciunul.
Măsuri de securitate pentru înregistrările digitale
Redactați Informații Sensibile.

Dacă trimiteți un document care conține informațiile private ale companiei, redactați-l ireversibil, astfel încât oricine are acces la document să nu poată vizualiza datele. Puteți avea o copie a fișierului original atunci când aveți nevoie de informațiile redactate.

Criptați documentul.

Criptarea documentelor face ca un fișier să fie inaccesibil oricui fără parola de decriptare, ceea ce înseamnă că puteți alege cu cine să partajați conținutul documentului.

Puteți utiliza această metodă dacă expunerea la conținut nu va avea un efect dăunător asupra companiei. Și acest lucru se datorează faptului că oricine are parola de decriptare poate alege să împărtășească sau să fie neglijent cu ea, ceea ce face ca informațiile să fie vulnerabile.

Nu puteți fi prea atent în timp ce asigurați informații sensibile. În toate măsurile de securitate, pot exista lacune, ceea ce face ca eliminarea detaliilor folosite să fie una dintre cele mai bune opțiuni.

Conform cercetărilor, volumul datelor de afaceri se dublează la fiecare 1,2 ani. Deci, atunci când aveți de-a face cu înregistrări și informații sensibile, una dintre prioritățile dvs. de top ar trebui să fie securitatea documentelor. Amenințările de securitate pot veni sub diferite forme; incendiu, furt, inundații, scurgeri de informații și încălcări. Aceste amenințări de securitate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.