Noi trasee Sky MTB lansate în Golful Plettenberg

Pentru a marca deschiderea oficială a noului Sky Trails Plettenberg Bay, Cape Summer Villas Boutique Collection va găzdui un eveniment distractiv, prietenos cu familia Sky XC Enduro 2021 la Sky Villa Boutique Hotel, Barons View Estate, Plettenberg Bay, sâmbătă, 4 decembrie 2021, de la 8am la 3pm.Visul de a crea un „centru de ciclism montan” specializat în Golful Plettenberg a dus la achiziționarea unei proprietăți De 500 de hectare sub unul dintre primele unități ale colecției Cape Summer Villas Boutique-Hotelul de 5 stele Sky Villa Boutique. Pentru a construi, gestiona și ajuta la creșterea componentei de ciclism montan și trasee a planului său general, grupul a făcut echipă cu o asociație locală de trasee, Trail Lynx – organizatorul acestui eveniment, primul eveniment oficial la noul Sky Trails.Evenimentul Sky XC Enduro 2021 – într – un format de cursă” Enduro ” – este pentru toți călăreții. Într – un Enduro, doar segmentele de coborâre ale traseului sunt cronometrate-pentru acest eveniment vor fi șase etape cronometrate, iar călăreții vor purta un cip de timp la încheietura mâinii, care vor intra și ieși în partea de sus și de jos a fiecărei alergări. Călătoria totală este de aproximativ 20 km cu 600m altitudine. Cel mai rapid timp în toate cele șase etape, este câștigătorul. Înscrieri în categorii după vârstă la înregistrare (număr de identificare necesar). E-biciclete bun venit.Sky XC Enduro 2021-un eveniment distractiv cu câteva premii-dar, după cum veți vedea în ziua respectivă, toată lumea este câștigătoare la un Enduro!
Data: Sâmbătă 4 Decembrie,2021
Timp: 08h00-15h00
07h00: Înregistrarea la Sky Villa Boutique Hotel (semn de răspundere civilă, pentru a colecta de timp chips-uri), Oaspeții de la premiat Sky Villa Boutique Hotel va fi capabil de a convenabil drop direct pe trasee de la hotel – nici o Zi(R50) sau un permis Anual (R450) poate fi achiziționat pentru accesul la trasee. Oaspeții sunt,de asemenea, încurajați să descarce mySOS, App – o aplicație cu un tracker încorporat care permite oaspeților să alerteze hotelul cu privire la orice urgență medicală.

DETALII DE CONTACT
Sky Villa Boutique Hotel, Golful Plettenberg
087 550 2967, [email protected]
www.capesummervillas.co.za

Cape Summer Villas Boutique Collection
Tel: +27 87 550 2967
www.capesummervillas.co.za

Imagini: Furnizate
08h30: briefing de curse și ride-out la etapele (în mod tradițional piloti pre-plimbare trasee de câteva ori pentru a se pregăti, dar ca nici caracteristici periculoase plimbare va fi ” orb ” – exact ceea ce adevărat enduro este vorba)
±11h30: festivități de premiere, prânz și distracție
Taxă de intrare: R250 per călăreț (numai înregistrări online)
Înscrieri la eveniment: https://www.quicket.co.za/events/154534-sky-xc-enduro-2021/?preview=t
Pentru mai multe informații sau interogări de rasă cu privire la Sky XC Enduro 2021 contactați Trail Lynx pe 082 889 6515.

Pentru a marca deschiderea oficială a noului Sky Trails Plettenberg Bay, Cape Summer Villas Boutique Collection va găzdui un eveniment distractiv, prietenos cu familia Sky XC Enduro 2021 la Sky Villa Boutique Hotel, Barons View Estate, Plettenberg Bay, sâmbătă, 4 decembrie 2021, de la 8am la 3pm.Visul de a crea un „centru de ciclism montan”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *