Fotografie De Stradă De Noapte

Când vine vorba de fotografia de stradă de noapte, fotografierea după ora crepusculului, în timp ce orașul și oamenii săi dansează în ritmul nopții, impune o serie de provocări tehnice și de altă natură în comparație cu fotografierea la lumina zilei.

Ce face fotografia de stradă de noapte diferită?

Principala diferență este tipul și varietatea de lumini, precum și subiectele decât puteți găsi în stradă. Noaptea, Lumina este semnificativ mai mică și provine exclusiv din surse create de om, mulțimea mică se găsește de obicei pe străzi și oamenii sunt îmbrăcați pentru o noapte. În plus, după cum știm cu toții, unele lucruri se întâmplă doar noaptea, oferind o mare oportunitate pentru fotografii distincte.

Din toate motivele de mai sus, este foarte important să țineți cont de principiile principale pe care trebuie să le respectați dacă doriți ca fotografiile dvs. de stradă de noapte să iasă în evidență.

Care sunt setările tehnice esențiale?

Setările camerei sunt de departe cel mai important factor care vă va permite să fotografiați rapid și instinctiv. Ai nevoie de un aparat de fotografiat bun pentru a începe cu, pentru că va trebui să-l împinge la limitele sale. Condițiile minime sunt un obiectiv cu unghi larg (în mod ideal, folosind o deschidere mare, cum ar fi F2.8 sau F2), un ISO incredibil de ridicat (în cel mai bun caz 3200 sau 6400 – mai multe informații) și o viteză a obturatorului undeva între 1/125 și 1/60. Modul Manual va funcționa bine dacă iluminarea este consecventă, dar dacă luminile se schimbă constant, cel mai bine este să apelați la prioritatea diafragmei.

O mână de echilibru este, de asemenea, o necesitate, pentru că este, de obicei, cel mai bine pentru a merge portabile, dar puteți transporta, de asemenea, un monopod (un trepied nu este recomandat) sau să fie creativi și să facă uz de mediul din apropiere pentru stabilizarea camerei.

Cum să faci cele mai bune fotografii de stradă de noapte?

În ceea ce privește tehnica, trebuie respectate câteva linii directoare principale pentru a asigura un rezultat ideal de fotografiere. Accentul trebuie să fie pe sursa de lumină și modul în care lumina lovește subiecții, precum și utilizarea surselor de lumină în avantajul dvs. În plus, utilizarea blițului poate avea un efect de evidențiere, în timp ce alegerea de a face un pas înapoi și de a nu fi prea aproape de subiecții dvs. poate oferi un rezultat mai bun. De asemenea, îmbrățișarea intenționată a neclarității și a bobului fotografiilor dvs. poate face fotografiile mai realiste și mai autentice și spontane. În plus, fotografia de stradă justifică dacă nu sărbătorește imperfecțiunea. Fotografierea RAW este o alegere mai bună, deoarece captează mai multe informații decât JPG-urile.

În cele din urmă, rețineți că ieșirea noaptea pentru fotografiere nu este întotdeauna cea mai bună idee, așa că păstrarea în siguranță este o necesitate.

Această serie de fotografii despre fotografia de stradă din Berlin arată impresionant cum pot arăta astfel de imagini. Vezi AICI – https://streetwise.fotografie / berlin-Strada-fotografie-Ghid.

Merită împușcat?

Fotografia de stradă de noapte poate fi provocatoare, dar plină de satisfacții și distractivă. Având în vedere sfaturile de bază prezentate mai sus, fotografii care doresc să experimenteze „partea întunecată” a fotografiei de stradă pot face cu siguranță tot ce este mai bun. Și bucură-te și tu.

Când vine vorba de fotografia de stradă de noapte, fotografierea după ora crepusculului, în timp ce orașul și oamenii săi dansează în ritmul nopții, impune o serie de provocări tehnice și de altă natură în comparație cu fotografierea la lumina zilei. Ce face fotografia de stradă de noapte diferită? Principala diferență este tipul și varietatea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.