Cel mai bun planificator de călătorii Waterberg

Micul oraș Vaalwater, hub-ul Waterberg, este de 2½ ore de la Joburg. Mergeți spre nord pe N1, virați la stânga pe R33 și conduceți încă 72 km pentru a ajunge în oraș.

Unele dintre sejururile și activitățile recomandate ale Getaway – Kololo Game Reserve, Summerplace Farm Stay, The Ant Collection și Lekhalo Zipline – sunt accesate pe drumul murdar. Nu este necesară o tracțiune integrală, dar este recomandat un vehicul cu o gardă bună.

Utilizați harta noastră interactivă pentru a afla mai multe Când să mergeți
Waterberg este o destinație pe tot parcursul anului.

Cea mai bună vizionare a vieții sălbatice este în lunile de iarnă mai uscate din mai până în septembrie. Vegetația se subțiază pe măsură ce devine mai uscată în timpul iernii, iar animalele tind să se adune în jurul surselor de apă.

Observarea păsărilor este cea mai bună în lunile umede din noiembrie până în aprilie, când sunt prezenți migranții de vară.

Faceți acest lucru mai întâi
Opriți-vă de Biroul de turism Waterberg din Vaalwater pentru a afla toate cele mai recente informații și pentru a găsi recomandări suplimentare pentru călătoria dvs.

Mâncați și cumpărați aici luați o mușcătură delicioasă la Seringa Café de lângă chioșcul de turism Waterberg. Stoc pe combustibil și provizii la Total și Spar-toate în aceeași incintă. Black Mamba este un minunat magazin de cadouri care surprinde spiritul sălbatic al Waterberg cu artă și meșteșuguri deosebite create de localnici.

Rămâneți la aceste locuri recomandate
Colecția De Furnici

Dealul furnicii are cinci căsuțe cocoțate pe marginea unei stânci cu vedere la câmpie. Ele diferă în design pentru a face apel la toți călătorii de la familii la luna de miere și bugetele lor diferite. Vă recomandăm World ‘ s View, care poate găzdui confortabil o familie de cinci sau două cupluri. Are piscină proprie și o baie în aer liber cu vedere.

Cuibul furnicii, gospodăria originală, are verande largi și o atmosferă relaxată „fermă Africană”. Wildlife frecvente waterhole în fața casei, care are șase apartamente. Un rondavel separat este perfect pentru cuplurile care doresc o evadare romantică. Ambele cabane oferă călărie, plimbări ghidate, unități de joc și ciclism. De la R6 000 pe cameră. 083 287 2885 waterberg.net

Summerplace Farm Stay este ideal pentru bicicliștii montani care doresc să exploreze o mare varietate de trasee pentru toate disciplinele și vârstele. Am stat în Marula Cottage care doarme patru în două dormitoare separate. Șopronul doarme 10 în trei unități separate. Summerview este o casă mare cu patru dormitoare cu o piscină și vederi minunate. De la R450 pp self-catering. 083 302 5123 summerplacefarmstay.com

Lindani are o tabără tented și o serie de case bush de la două la 18 traverse. O bucătărie fermă oferă mâncare proaspăt preparată sau vă puteți satisface singur. Există o varietate de trasee de ciclism montan și de mers pe jos de-a lungul cărora puteți vedea o mare varietate de câmpii și păsări. Bicicletele pot fi închiriate sau aduse de dvs. Unitățile de jocuri, ciclismul și ghidurile de mers pe jos pot fi rezervate în avans. Din R310 PP. 083 631 5579 lindani.co.za

Kololo joc Reserve are o mare varietate de câmpii joc și diverse habitate naturale legate de trasee de mers pe jos și ciclism bine marcate. Oaspeții pot rezerva, de asemenea, unități de joc și safari de mers pe jos în Welgevonden Game Reserve învecinată pentru a vedea Big Five. Cazarea variază de la cabane cu două dormitoare la cabane cu șase dormitoare. De la R1 900 pe unitate 014 721 0920 kololo.co.za

Parcul Național Marakele este cea mai montană parte a apei. Este acasa, la mai mult de 280 de specii de păsări și mai mult de 800 de perechi de reproducere de vulturi Cape pe cale de dispariție. Vă recomandăm Tlopi Tented Camp situat într-o vale pitorească. Are 10 unități (sleep 2) cu baie, bucătărie separată și verandă cu vedere la un baraj de la R1 540. Există 36 de locuri de campare la poalele munților de la R305 pe site, precum și 10 unități tented (sleep 2 – 4) cu bucătării complet echipate de la R1 380. Taxa zilnică de conservare este r112 pp. 012 428 9111 sanparks.org Marataba este o concesiune privată în nordul Marakele atragerea de turme mari de joc, inclusiv elefant și bivol și cât mai multe 40 lei. Cabana retrasă de munte are șapte costume ecologice de lux (sleep 2), cu vederi remarcabile pe o vale adâncă. Safari Lodge are 15 apartamente de lux tented, inclusiv unități de familie pe marginea unui râu frecventate adesea de animale sălbatice. Unități de joc, croaziere fluviale și plimbări ghidate în munți sau câmpii sunt unele dintre cele mai importante. Din R9 265 pp. 010 109 4900 mai mult.co.za/marataba/ Două noi Conservare Taberei – Fondatorii Tabără și Exploratori Taberei – oferta îmbogățirea experiențe în natură și participarea în proiecte de conservare. De la R10 720 pe noapte pentru 4 persoane (minim două nopți). 021 201 3869, marataba.co.za

Rezervația naturală Mabalingwe este o destinație de vacanță cu familia și natura la inimă. Gândiți-vă la Eco-divertisment pentru copii, unități de joc, trasee 4×4, trasee de mers pe jos și multe altele. Rezervați un weekend separat de trei nopți de la R1 350pp.

014 001 7011 mabalingwe.co.za

Pentru aventurieri zbura peste Waterberg cu Zipline Lekhalo.

Un tur de două ore cu șase linii interesante peste o vale cu vederi frumoase. Maxim 10 persoane pe grup. Fi sigur de a se bucura de cele mai bune burgeri din Waterberg și alte băuturi răcoritoare gustoase după nori mari emoții.

R350 pentru adulți, R200 pentru copii. Faceți rezervări la 082 484 8622 lekhalo.co.za Summerplace Farm Stay-are o gamă incredibilă de trasee concepute atât pentru începători, cât și pentru bicicliștii de competiție. Grupuri mari pot fi satisfăcute; începătorii pot practica și îmbunătăți abilitățile lor pe un curs de obstacol și șerpi de curse și downhillers pot obține fiori lor și mai mult.

Lindani este ideal pentru cei care doresc să călărească alături de animale sălbatice, cum ar fi zebra, antilopa și alte câmpii. Trasee sunt bine marcate și se întind pe întreaga rezervă cu secțiuni provocatoare în dealurile stâncoase.

Stai aici pentru călărie printre animale sălbatice, cum ar fi girafa, zebra, rhino și sable:
Ant Collection – toți călăreții de la începători la nivel avansat sunt bineveniți. Ant are aproximativ 90 de cai pe proprietatea lor și ghiduri cu experiență va selecta cel mai bun pentru nivelul de calificare. O necesitate absolută este să înoți cu caii în barajul local.Platoul Waterberg este o zonă minunată de păsări, în special din noiembrie până în aprilie, când apar migranții de vară. Fii cu ochii în patru pentru blue crane, korhaan barrow, Bustard Stanley și lark clapper de Est. Există peste 485 de perechi de Cape vultur în Marakele Parcul Național, și puteți vedea buff-dungi chat, tărgi sugarbird și dungi fâsa de pe cel mai înalt vârf, accesibil de gudron rutier. Pe versanții escarpmentului de nord-est, veți găsi vulturul lui Verraux, șoimul lanner, vulturul African hawk și sturzul rock shored-toed. Nu-ți uita coșurile!Muzeul Waterberg Living pentru înțelegerea deplină a acestei biosferei remarcabile. Amplasate în veld, unde se plimbă animalele, cele șase săli de expoziții acoperă istoria naturală și culturală, inclusiv conservarea rinocerilor și omul preistoric. Contact: 078 187 7782.

Vederi spectaculoase în partea de sus a Waterberg la cel mai înalt punct din Parcul Național Marakele. Accesul se face pe drumul asfaltat până la Lenong Drive.

Lanțul muntos Seven Sisters în timp ce intrați pe Waterberg pe R33. O priveliște frumoasă, în special la răsărit și apus.

Micul oraș Vaalwater, hub-ul Waterberg, este de 2½ ore de la Joburg. Mergeți spre nord pe N1, virați la stânga pe R33 și conduceți încă 72 km pentru a ajunge în oraș. Unele dintre sejururile și activitățile recomandate ale Getaway – Kololo Game Reserve, Summerplace Farm Stay, The Ant Collection și Lekhalo Zipline – sunt…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *