20 escapade incredibil de romantice în Africa de Sud

Vara aici. De la vederi uluitoare la spa-uri și locuri care oferă unele dintre cele mai delicioase mâncăruri, avem lista ideală despre cum să vă stricați partenerul și să sărbătoriți schimbarea sezonului.

Iată lista noastră cu unele dintre cele mai bune din Africa de Sud. Deși multe dintre acestea sunt spoturi de lux, majoritatea Postează tarife speciale, astfel încât nu există un moment mai bun pentru a rezerva.Plăcerile sunt multe la Quiet Mountain House, situat în Conservancy Hartebeestfontein. Nu e de mâncare, preparate cu ingrediente de calitate, inclusiv lapte, smântână și unt produse de rezident vaci și ouă din care obligă găini; incoerent grădini, și oferă servicii impecabile că John și partenerul lui Terence au dat oaspeții pentru mai mult de 22 de ani.
Cost: de la R1 450 per persoană de partajare, care include un ceai dimineața devreme / serviciu de cafea, mic dejun și o cină cu patru feluri de mâncare. Ședere minimă de două nopți la sfârșit de săptămână. Nu există copii sub 12 aniaici aveți cu adevărat cele mai bune din ambele lumi: o vedere senină de pe veranda dvs., combinată cu plăcerile de a fi într-un hotel mare. Acestea includ o piscină enormă în stil stațiune, acel spa fabulos (piscină minerală încălzită, Jacuzzi, saune, meniu excelent de tratament), un pub foarte convivial, teren de tenis, babysitting și câteva opțiuni de luat masa, inclusiv pizza cu lemne livrată în camera dvs.
Cost: de la R3380 pentru două partajare. Verificați online ofertele speciale care includ tratamente spa – merită să le rezervați în avans.Site – ul face Saamrus nici o justiție-această fermă de 500 de hectare oferă de departe cea mai privată și romantică colecție de cabane self-catering din zonă și cele mai bune vederi. Singurul dezavantaj este 4×4 este necesar pentru a ajunge la deal, cabane, sau va trebui să înfrunte pe jos: e 200 – 400 de metri merge cu greu la deal, dar doi oameni puternici sunt mereu la datorie pentru a ajuta la transporta pentru un sfat.
Contact: de la R980 pe cabana la sfârșit de săptămână pentru single sau două de partajare; R300 per oaspete suplimentar/copil în camera de zi. Weekend-uri ședere minimă de două nopți.Experimentați luxul timpului la African Pride Mount Grace Country House & Spa. Amplasat printre munții Magaliesburg ruggedly frumoase, la doar o oră cu mașina de Johannesburg sau Pretoria. Aici vă puteți răsfăța cu un masaj la centrul spa al proprietății sau puteți lua masa în stil la apreciatul Restaurant Rambling Vine.
Cost: de la R2 295 pentru o cameră pe noapte.Nimic nu te poate pregăti cu adevărat pentru priveliștea din această casă, cocoțată deasupra unui covor de vegetație densă care se ridică abrupt spre stâncile roz, movilele lor rotunjite prafuite în verde. Este ireal, 360 de grade înconjoară nelocuite și nemarcate, și toate perfect încadrată de scara monumentală a arhitecturii. umVangati este o cabană construită în scop de lux, atinsă printr-un drum din ce în ce mai abrupt, care se învârte adânc în rezervația Moholoholo. Nu este ieftin, dar acesta este un loc foarte special, genul în care vă propuneți, faceți modificări, sărbătoriți sau pur și simplu aruncați-vă partenerul cu un weekend surpriză.
Cost: de la R4 685 pentru două B & B de partajare pentru Camera King Standard sau R6 295 pentru camere de lux, care au intrări private.Acesta este unul dintre acele locuri care îți fac inima să crească. Există locația de la sfârșitul unei piste lungi care vă duce printr-o varietate de porți și situat pe malurile râului Olifants, astfel încât cântecul de leagăn de apă este o coloană sonoră constantă. Întrebați-vă în Cinele bush ‒ un set foarte romantic într-o albie uscată.
Cost: de la R1 250 pentru self-catering (doarme maxim trei) și R1 900 pentru cabana kingfisher (doarme patru).Nimic nu spune Te iubesc destul ca flori, și multi-premiat Grootbos nu va dezamăgi pe acest lucru și mulți alți factori. Această rezervație privată este unică prin faptul că se concentrează pe protejarea și prezentarea fynbosului local, o mare parte din care este endemică pentru această regiune, precum și fauna care se bazează pe ea. Cabanele din Forest Lodge sunt separate de păduri vechi de lapte-retrase, fermecătoare și confortabile. Fiecare are vederi extinse asupra Fynbos colorate și întinderea zdrobitoare a Walker Bay, unde balenele abundă în sezon. Mâncarea este remarcabilă, însoțită de vinuri locale atent selecționate. ospitalitatea, legendara. Gândiți-vă la tratamente spa sub copaci, plimbări călare romantice printre fynbos și dune de nisip, picnicuri pe plajă și multe altele.

Grootbos are un Spring Splendour Special de R4 450 pe persoană de partajare.Pentru cuplurile active și iubitorii de natură concertată, Rezervația Naturală de Hoop este o vizită obligatorie – singurul loc din Western Cape pentru a vedea o colonie de reproducere reușită a vulturilor Cape, în timp ce la câteva minute distanță, balenele din sudul drept înoată aproape de țărm, unde își cresc vițeii între iunie și octombrie. Cred romantic picnicuri pe dune de nisip în timp ce balenele zbengui în apă caldă, incendii în nopți reci, minunata ospitalitate și acces la biciclete de munte și trasee de mers pe jos printre eland, bontebok și reedbuck în acest remarcabil de rezervă.

De Hoop Collection are o varietate de opțiuni, de la bungalouri self-catering la cabane mari, iar recomandarea noastră pentru cupluri ar fi una dintre suitele de lux furnizate al De La R2 900 pppn.O bijuterie în coroana winelands, această fermă veche este un refugiu liniștit în faimosul sat Franschhoek. Amplasat printre grădini mari, frumoase, cu vedere la munți, satul turistic plin de viață Franschhoek dispare în momentul în care intri. Savurați vinuri fine și mâncăruri rafinate în restaurantul La Cotte.Cele două spațioase camere en-suite pe this40-hectar organice fynbos ferma cocoțat în vârful dealurile de la est de Stanford partaja un lounge/library/bar, încălzit cu încălzire prin pardoseală, o vatră de ardere și o abundență de cărți și de artă, plus o terasa acoperita (cu grătar) de care să se bucure de zdrobitoare vedere la vale.
Costul: De la R2350 pe persoana de partajare, inclusiv B&B. câteva minute de oraș, pe pietris, pista asta fuste Klein estuar, sunt trei renovat recent, cabane și un river lodge răspândit în întreaga Springfontein Wine Estate. Unitatea de cazare oferă o varietate de vederi, inclusiv păduri de lemn de lapte, râul Klein și Muntele Maanskynkop. Magia vinului se întâmplă la Ulumbaza Wine Bar (N), unde vinurile premiate pot fi savurate cu preparate din bucătăria locală.Acest hotel este ascuns într-o primă locație Mosselbank chiar la marginea de nord a satului, iar proprietarii au achiziționat, de asemenea, încă trei kilometri de coastă pentru a proteja vederile neadevărate și pentru a opri dezvoltarea ulterioară. Este listat ca un B&B pe TripAdvisor, dar Strandloper este foarte mult un hotel de tip boutique, oferind un spectru complet de răsfăț pentru oaspeți
Cost: de la R3 660 pentru două partajare B & B. Nature King Suites ia copii în vârstă de 14 și în sus în pod pentru R950 per copil.

Vara aici. De la vederi uluitoare la spa-uri și locuri care oferă unele dintre cele mai delicioase mâncăruri, avem lista ideală despre cum să vă stricați partenerul și să sărbătoriți schimbarea sezonului. Iată lista noastră cu unele dintre cele mai bune din Africa de Sud. Deși multe dintre acestea sunt spoturi de lux, majoritatea Postează…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *